neděle 3. ledna 2010

Mistrovství Evropy 2010 - nominace

Mistrovství Evropy 2010 v air-hockeyi proběhne ve dnech 26.-28.března 2010 v Senici (Slovensko) v rámci ME 2010 ve stolně-hokejovém víceboji Multitable (foto z ME 2009 v Polsku). Hráči účastnící se air-hockeyových soutěží Českého svazu air-hockey o.s. mají možnost nominovat se na toto ME.


Své nominace v kategorii Air-hockey pošlete do 11.01.2010 do 20:00 hod. na wtha@billiardhockey.cz (kopii na jakub.hasil@post.cz).

Konečná nominace se stanoví podle těchto kriterií:

Jednotlivci (max. 24 hráčů celkem, z toho max. 16 mužů, max. 8 žen, max. 8 juniorů – r.n. 1992 a mladší)
1) Max. 3 místa v každé kategorii (muži, ženy, junioři) obsadí Unie HSH hráči a hráčkami nominovanými do víceboje „multitable“.
2) Členové ČSAH nahlásí závazně zájem o zařazení do reprezentace v air-hockeyi do 11.01.2010. Na základě došlých přihlášek bude sestavena nominace.
3) Přednost při zařazení mají účastníci MČR v air-hockeyi v předchozím roce, podle pořadí, kterého na MČR dosáhli. Kategorie jsou doplňovány jednotlivě, do max. počtu osm v jedné kategorii. V kategorii muži mohou být doplněni hráči nad tento počet v případě, že již byli zařazeni všichni zájemci v kategoriích junioři a ženy.
4) Pokud není nominační kvóta zaplněna podle bodu 3., jsou dále zařazeni účastníci Českého poháru v předchozím roce. Při doplňování je kritériem celkové pořadí Českého poháru. Nebere se ohled na kategorie, ale pouze na stanovené kvóty.
5) Hráči a hráčky se soutěží účastní na vlastní náklady.

Družstva (1 družstvo, 3-5 hráčů)
1) Kapitána družstva vybere z nominovaných hráčů řídící výbor ČSAH.
2) Kapitán nominuje další hráče z hráčů nominovaných do soutěže jednotlivců.
3) Kapitán je za družstvo zodpovědný vůči pořadateli i vůči ČSAH.



--------------------------------------------------------------------------------------



Informace o ME 2010 (místo konání, program, ubytování, stravování, doprava, atd.) najdete na stránkách WTHA - www.billiardhockey.com . Zájemce o zajištění dopravy, ubytování, stravování prosíme o nahlášení závazné objednávky nejpozději do 21.01.2010 na wtha@billiardhockey.cz (kopie na jakub.hasil@post.cz ) .

--------------------------------------------------------------------------------------


Martin Kučera, Český svaz air-hockey, o.s. - http://czech-airhockey.blogspot.com/
mobil: 777 876 487, mailto: kuff@seznam.cz, info@airhockey.cz

Žádné komentáře: